PANIVERSARIA
Sărbătoarea
pâinii cu rețetă curată de la Panifcom

Mare, mare sărbătoare cu brutari şi voie mare!
12-16 octombrie 2022

Ce este Paniversaria?

Zilele speciale merită sărbătorite într-un mod cât mai special! Ca în fiecare an, de Ziua Mondială a Alimentației (eveniment inițiat si promovat de Organizația Națiunilor Unite), am pregătit un eveniment extraordinar ce se va desfășura atât în Iași cât și în orașele principale din zona Moldovei!

Formată din flota de mașini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și multe alte surprize, caravana PANIVERSARIA traversează principalele orașe din zona Moldovei, iar brutarii Panifcom dăruiesc moldovenilor pâinea cu rețeta curată.

În intervalul 12- 16 octombrie, Panifcom va fi alături de moldoveni la Paniversaria, un eveniment concept ce va dura aproape o săptămână, prilej cu care se vor desfășura activități inedite dedicate pâinii și produselor de panificație. Prin acest eveniment ne dorim să încurajăm mâncatul sănătos și implicit să facem cunoscute beneficiile pâinii cu rețetă curată.

Gustul Panifcom, gust desăvârșit, începe prin alegerile pe care le facem, iar aceste sunt unice, exact ca o amprentă pe care o putem asemănă cu savoarea oferită de produsele noastre. Aceasta este întâia certitudine că bun doar cu bun se face. De aceea, îți propunem să te bucuri de gama de produse făcute după rețeta curată, fără E-uri, fără conservanți, fără adaosuri!

Programul evenimentului

Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare și savoare.

12 octombrie 2022 – Iași
Miercuri 12 octombrie 2022, doamna dr. Mihaela Bilic va fi în direct cu noi și ne va răspunde la principalele întrebări legate de alimentația sănătoasă.

Tot miercuri, caravana PANIVERSARIA va merge pe un traseu amplu ce va cuprinde aproape toate cartierele ieșene între orele 13.00 – 18.00.

Formată din 6 mașini personalizate Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și mai ales brutari venim în mijlocul ieșenilor pentru a vă dărui ce știm noi să facem cel mai bine – pâine.

13 octombrie 2022
Caravana Panifcom va ajunge și va bucura botoșănenii în intervalul 14.00 – 18.00.

14 octombrie 2022
Caravana Panifcom va ajunge în Suceava în intervalul 09.00 – 13.00.

15 octombrie 2022
Caravana Panifcom va ajunge în Vaslui și Bârlad în intervalul 09.00 – 18.00.

16 octombrie 2022
Alături de Cercetașii României și chef Cătălin Amarandei vom face un picnic uriaș și ateliere pe tema alimentației sănătoase. Cu pâine, voie bună și multe informații vom fi și pe pietonalul Stefan Cel Mare Iași în intervalul 15.00 – 17.00.

PANIVERSARIA este singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește pâinea și produsele de panificație. Brutarii de la PANIFCOM abia așteaptă să îți ofere cea mai bună pâine făcută cu rețetă curată, plămădită fix ca în vremurile în care gustul bun era accesibil prin simplitate.