Pâinea lui Ștefan albă, feliată, 500 g
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâine cu miez dens, plină de semințe nutritive și sățioase, cu o coajă mereu crocantă și savuroasă. Prima senzație când vei gusta va fi că nu te mai poți sătura … dar efectul e altul! Feliuța cu semințe este bogată în fibre, fiind recomandată în diverse diete, copiilor, dar și pasionaților de delicii culinare. Această pâine cu secară, plină de semințe, aduce organismului un aport important de săruri minerale și vitamine.
făină (făină integrală de secară 28%, făină albă de grâu 650, făină neagră de grâu 1350), amestec de semințe 20.8% în proporții variabile (semințe de in, semințe de floarea soarelui, semințe de susan, semințe de dovleac, în proporții variabile), apă, drojdie, sare iodată, făină de malț din orz, enzime.
Alergeni: gluten din grâu, susan.
Poate conține urme de soia, nuca, lapte, ou.
Valoare energetică și nutrițională pe 100g
Valori energetice si nutriționale medii | %CR* pentru 100g | |
Valoare energetica | 1290kj/309 kcal | 15.4 |
Grăsimi | 18.6 g | 26.6 |
din care acizi grași saturați | 2.8 g | 14 |
Glucide | 21.4 g | 8.2 |
din care zaharuri | 3g | 3.3 |
Proteine | 13.9 g | 27.8 |
Fibre | _ | |
Sare | 1.4 g | 22.7 |
Termen de valabilitate: 5 zile.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Bună în orice fel, Pâinea lui Ștefan albă, feliată, la tavă poate deveni felul principal.
Mândria Brutarului este plămădită numai cu maia grijită de noi, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte.
Ce are special Pâinea cu Secară este crusta brună, crocantă și aromată precum și o densitate mai mare versus cea a pâinii din făină albă.
Nelipsit de pe mesele de sărbătoare, zdravănul Cozonac Moldovenesc de la Panifcom este prilej de bucurie, în dulcele stil clasic, plămădit manual, din lapte și unt, apoi, presărat cu migdale.
Făcut după rețeta tradițională, cozonacul miroase a sărbătoare, a nucă rumenită și cacao.
Turta cu măsline de la Panifcom merge bine în combinație cu sosuri, prăjită la toaster, cu specialități gastronomice din bucătăria mediteraneeană sau cu orice alte bunătăți.
Gustul inconfundabil, aroma proaspătă, miezul alb și pufos, fac din acest produs proaspăt de panificație o alegere optimă în orice moment al zilei.
Pufoși și delicioși, mucenicii tradiționali Panifcom sunt produsul sezonier de care te poți bucura împreună cu familia ta.
Bună oriunde, dar mai ales cu orice îți vine la îndemână, chifla albă de la Panifcom poate face deliciul oricărui picnic, ieșire la grătar, iarbă verde sau, de ce nu, la birou, în pachețelul zilnic.
Familie numeroasă și multe sandvișuri de pregătit? Nimic mai simplu! Panifcom îți propune o chiflă cu multe semințe, pufoasă, tu doar să adaugi tot ce este mai bun pentru un sandviș delicios.