Franzela 3 Boabe 5 Semințe, feliată, 400 g
Franzela 3 Boabe 5 Semințe, 400 g este un produs adresat oamenilor activi, fiind sursă de proteine și având un aport de vitamine și minerale esențiale organismului.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 43 ore, de către 8 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan are savoarea și căldura unei bunătăți care umple casa de amintiri curate și păstrează gustul pâinii coapte în vatra bunicilor, precum și aroma dulceagă de cocă tihnită pusă la dospit sub un ștergar de pânză albă, precum o comoară de preț.
Pâinea lui Ștefan este un produs Panifcom cu o particularitate aparte definit de o amprentă irepetabilă, un specific caracteristic, o pâine vie care păstrează un gust deosebit.
Povestea acestei pâini speciale pornește de la Ștefan, nepotul celui care a înființat, în 1924 prima moară din istoria Panifcom și a reînviat această pâine, după rețeta pe care numai el o cunoaște. Pentru a-i da gustul de demult, Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 43 ore, de către 8 oameni iscusiți. Așa se face că ne trebuie câte 43 de ore de muncă, pasiune și dedicare să înfăptuim pâinea aceasta minunată pe care o ții în mână.
Pâinea lui Ștefan, cu maia, își păstrează calitățile mai mult timp decât pâinea preparată exclusiv cu drojdie de cultură, calități benefice pentru o masă sănătoasă, dar și savuroasă.
Beneficiile consumului de pâine cu maia:
Pâinea cu maia este un produs aparte. Gustul specific, textura miezului, coaja crocantă, beneficiile reale pentru sănătate, grija cu care se obține această pâine – toate sunt premize pe care le luăm în seamă atunci când ne propunem să vă oferim sănătoasa și savuroasa Pâine a lui Ștefan.
Este miraculos cum două ingrediente simple precum apa și făina se pot transforma în ceva cu adevărat extraordinar: maiaua. Originară din Egipt unde, în urmă cu 3500 de ani a fost plămădită, maiaua prezintă o serie de beneficii considerabile.
Pâinea lui Ștefan cu maia, își păstrează calitățile mai mult timp decât pâinea preparată exclusiv cu drojdie de cultură, calități benefice pentru o masă sănătoasă, dar și savuroasă.
făină albă de grâu 650, 69%, apă, fulgi de cartofi 7% (cartofi deshidratați 99%), drojdie, sare iodată, făină integrală de secară, gluten din grâu, conservant (propionat de calciu), antioxidant (acid ascorbic), agent de tratare a făinii (L-cisteina), enzime.
Alergeni: Gluten.
Poate conține urme de: soia și susan.
Valoare energetică și nutrițională pe 100g
Valori nutritionale medii | per 100 g | % CR* per 100g |
Valoare energetica | 1198kj / 287 kcal | 14 |
Grasimi | 7,8 g | 11 |
din care acizi grasi saturati | 1,5 g | 7 |
Glucide | 41,3 g | 16 |
din care zaharuri | 1,2 g | 1 |
Fibre | 2,5 g | – |
Proteine | 11,7 g | 23 |
Sare | 1,3 g | 22 |
Termen de valabilitate: 4 zile.
Franzela 3 Boabe 5 Semințe, 400 g este un produs adresat oamenilor activi, fiind sursă de proteine și având un aport de vitamine și minerale esențiale organismului.
Numai făină, apă, cartofi, sare și răbdare. Miezul pufos este dat de la maiaua vie; coaja crocantă de la timpul secret în care pâinea stă la copt, iar gustul plin este desăvârșit de răbdare, una dintre virtuțile care se joacă cu timpul.
Pune pe masă Mândria Brutarului integrală cu secară , o pâine sățioasă dar mai presus de toate sănătoasă. Secara şi cerealele integrale sunt o bogată sursă de magneziu, un mineral care acţionează asupra organismului redându-i un nivel optim de energie susținând buna funcționare a sistemului muscular și osos.
Mândria Brutarului integrală cu semințe este bogată în fibre, fiind recomandată în diverse diete, copiilor, dar și pasionaților de delicii culinare. Această pâine integrală, plină de semințe, aduce organismului un aport important de săruri minerale și vitamine.
Pâinea 3 Boabe – o pâine cu făină integrală de grâu, secară şi ovăz, precum și adaos de semințe de in, floarea soarelui. Este plămădită special pentru cei care vor totul de la un specialist în panificație și nutriție sănătoasă!
Franzela 3 Boabe – o pâine cu făină integrală de grâu, secară şi ovăz, pentru cei care vor totul de la un specialist în panificaţie şi nutriţie sănătoasă!
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 43 ore, de către 8 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 43 ore, de către 8 oameni iscusiți.
Bună în orice fel, Pâinea lui Ștefan albă, feliată, la tavă poate deveni felul principal.
Pâine cu miez dens, plină de semințe nutritive și sățioase, cu o coajă mereu crocantă și savuroasă. Prima senzație când vei gusta va fi că nu te mai poți sătura … dar efectul e altul!
Ce are special Pâinea cu Secară este crusta brună, crocantă și aromată precum și o densitate mai mare versus cea a pâinii din făină albă.
Nelipsit de pe mesele de sărbătoare, zdravănul Cozonac Moldovenesc de la Panifcom este prilej de bucurie, în dulcele stil clasic, plămădit manual, din lapte și unt, apoi, presărat cu migdale.
Făcut după rețeta tradițională, cozonacul miroase a sărbătoare, a nucă rumenită și cacao.
Turta cu măsline de la Panifcom merge bine în combinație cu sosuri, prăjită la toaster, cu specialități gastronomice din bucătăria mediteraneeană sau cu orice alte bunătăți.
Gustul inconfundabil, aroma proaspătă, miezul alb și pufos, fac din acest produs proaspăt de panificație o alegere optimă în orice moment al zilei.
Pufoși și delicioși, mucenicii tradiționali Panifcom sunt produsul sezonier de care te poți bucura împreună cu familia ta.
Bună oriunde, dar mai ales cu orice îți vine la îndemână, chifla albă de la Panifcom poate face deliciul oricărui picnic, ieșire la grătar, iarbă verde sau, de ce nu, la birou, în pachețelul zilnic.