Ce este #multiumesc?

#multiumesc este și nu este un cuvânt nou. #multiumesc este despre a zâmbi și despre politețe, despre recomandări făcute cu drag, despre alegeri și mai ales despre încredere.

Mai mulți MULȚUMESC ar putea fi #multiumesc – pentru că acolo unde’s mulți bucuria crește!

Participă la concurs!

Perioadă concurs: 27 octombrie 2021 – 20 decembrie 2021
Pasul 1: Cumpără orice produs Panifcom
Pasul 2: Înscrie-te în concurs cu bonul fiscal
Pasul 3: Mulțumește vânzătoarei/vânzătorului tău preferat printr-o postare publică pe conturile tale de socializare (Facebook sau Instagram). Mesajul de mulțumire trebuie să conțină hashtag-urile #multiumesc si #panifcom.

“Mulțumesc doamnei de la magazinul de pe Aleea Decebal pentru recomandarea făcută. Am cumpărat cea mai proaspătă pâine cu secară. #multiumesc, #panifcom”

“Mulțumesc vânzătoarei de la magazinul de pe colț, de la blocul 56 A din Mircea, pentru că m-a mai poftit la cumpărături la ei. #multiumesc, #panifcom”

“Mulțumesc vânzătoarei de la magazinul situat la parterul blocului 356 din Oancea, pentru că mi-a urat succes la examen. #multiumesc, #panifcom”

PREMII

Poți câștiga 5 din cele 50 vouchere valorice eMAG în valoare de 100 de lei fiecare.

Concursul s-a încheiat! Vă mulțumim!

Povestea lui #multiumesc

#multiumesc este și nu este un cuvânt nou. #multiumesc este despre a zâmbi și despre politețe, despre recomandări făcute cu drag, despre alegeri și mai ales despre încredere.

#multiumesc  înseamnă ținută și ansamblu de bună purtare la fel cum înseamnă și respect pentru cei din jur dar mai ales pentru noi înșine.

Nu ne costă nimic să spunem mai des MULȚUMESC și să zâmbim, chiar dacă, în contextul socio-sanitar, pe sub mască nu se vede cum arată un zâmbet. În schimb, când zâmbim, ochii ni se umplu de bucurie.

#multiumesc mai înseamnă puterea celor mulți de a schimba lucrurile în bine, de a răspunde cu optimism și de a respecta munca celor din fața noastră. Acest #multiumesc  spus din tot sufletul permite un schimb bilateral de împlinire.

Vremurile în care trăim sunt din ce în ce mai stranii și, fără să ne dăm seama ne împărțim prin natura credințelor și a valorilor noastre în diferite tabere – a celor care cred, a celor care speră, a celor care sunt sceptici, a celor care merg înainte sau a celor care se opun schimbărilor. #multiumesc, în acest context, împacă pe toți. Oricât am fi de ancorați într-o idee, un simplu mulțumesc anulează pentru o secundă tot ce este în contradictoriu. De ce? Deoarece, organic și de fiecare dată, răspunsul la „mulțumesc” este “cu drag!”.

MULȚUMESC se spune și acasă, și pe stradă, și la școală, și la fotbal, și când trimitem un sms, și la magazin. Este cuvântul universal care are puterea de a ne face mai buni și de a ne respecta. Cu cât arătăm respect celor din jur, cu atât ne arătăm considerația față de o proprie valoare.

MULȚUMESC este un soi de cod verbal, universal, care, pe lângă faptul că vine ca răspuns la o acțiune ce implică valoare amplifică acțiunea făcând-o și mai de preț.