Gama Mândria Brutarului

Mândria Brutarului integrală cu semințe, 600 g

Mândria Brutarului integrală cu semințe este bogată în fibre, fiind recomandată în diverse diete, copiilor, dar și pasionaților de delicii culinare. Această pâine integrală, plină de semințe, aduce organismului un aport important de săruri minerale și vitamine.

Vezi detalii

Mândria Brutarului integrală cu secară, 600 g

Pune pe masă Mândria Brutarului integrală cu secară , o pâine sățioasă dar mai presus de toate sănătoasă. Secara şi cerealele integrale sunt o bogată sursă de magneziu, un mineral care acţionează asupra organismului redându-i un nivel optim de energie susținând buna funcționare a sistemului muscular și osos.

Vezi detalii

Mândria Brutarului cu făină albă, 600 g

Numai făină, apă, cartofi, sare și răbdare. Miezul pufos este dat de la maiaua vie; coaja crocantă de la timpul secret în care pâinea stă la copt, iar gustul plin este desăvârșit de răbdare, una dintre virtuțile care se joacă cu timpul.

Vezi detalii

Am făcut o pâine de care suntem mândri și i-am lăsat pe brutarii Panifcom s-o ducă mai departe cu numele lor: MÂNDRIA BRUTARULUI.

Oricine știe să facă o pâine cu amelioratori și conservanți – dar noi suntem astăzi gata să vă oferim o gamă de panificație plină de sănătate, cu rețetă curată, pentru că bun doar cu bun se face!

Numai făină, apă, sare și răbdare… Miezul pufos este dat de la maiaua vie, coaja crocantă de la timpul secret în care pâinea stă la copt, iar gustul plin este desăvârșit de răbdare, una dintre virtuțile care se joacă cu timpul.

Din gamă fac parte trei pâini, câte una pentru fiecare gust – o pâine cu făină albă și cartofi, o pâine integrală cu făină de secară și o pâine cu făină integrală și semințe.

Fiecare dintre cele 3 produse ale gamei este făcut cu maia, după metoda tradițională, dar pus în valoare de tehnologiile noi și trece printr-un proces anevoios de dospire, frământare, fermentare, coacere și zvântare care ține nici mai mult nici mai puțin de 3 zile.

Când am început să lucrăm la Mândria Brutarului, ne ambiționam să facem o pâine delicioasă în cea mai sănătoasă manieră posibilă, apreciată în miezul familiei și pentru care să nu fie nevoie să bați tot orașul la ore de vârf.

Spune-ne tu dacă am reușit, oricând găsești un pic de timp!