Pâinea lui Ștefan albă, feliată, 500 g
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Bună în orice fel, Pâinea lui Ștefan albă, feliată, la tavă poate deveni felul principal.
Pâine cu miez dens, plină de semințe nutritive și sățioase, cu o coajă mereu crocantă și savuroasă. Prima senzație când vei gusta va fi că nu te mai poți sătura … dar efectul e altul!
Mândria Brutarului este plămădită numai cu maia grijită de noi, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte.
Ce are special Pâinea cu Secară este crusta brună, crocantă și aromată precum și o densitate mai mare versus cea a pâinii din făină albă.
Nelipsit de pe mesele de sărbătoare, zdravănul Cozonac Moldovenesc de la Panifcom este prilej de bucurie, în dulcele stil clasic, plămădit manual, din lapte și unt, apoi, presărat cu migdale.
Făcut după rețeta tradițională, cozonacul miroase a sărbătoare, a nucă rumenită și cacao.
Turta cu măsline de la Panifcom merge bine în combinație cu sosuri, prăjită la toaster, cu specialități gastronomice din bucătăria mediteraneeană sau cu orice alte bunătăți.
Gustul inconfundabil, aroma proaspătă, miezul alb și pufos, fac din acest produs proaspăt de panificație o alegere optimă în orice moment al zilei.