Pâinea lui Ștefan albă, feliată, 500 g
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Miroase a sărbătoare, a mâinile bunicii, a nucă rumenită și a bunătăți ce se odihnesc musai pe o față albă de masă. Miroase a bucuria de a sta cu toți cei dragi alături și a obiceiuri pe care ni le aducem aminte de când eram mici. Iar gustul este ca o călătorie în timp, la gura sobei unde dansul focului rumenește și pregătește Cozonacul Moldovenesc ca, mai apoi, noi să îl savurăm cu poftă.
făină albă de grâu 480, umplutură 20% ( nucă 33%, apă, zahăr, cacao 5.8%, pesmet de grâu , dextroză, srot de soia, amidon de grâu, pudră de albuș (ou), conservant: acid ascorbic, arome), zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, premix pentru cozonac (făină albă de grâu 650, zer (din lapte), gluten din grâu, lapte praf (1.5%), arome, migdale, sare iodată, făină de malț (orz), făină de soia, enzime, emulsifiant (stearoil-2-lactilat de sodiu, gliceril monostearat), dextroză, agenți de tratare a făinii (acid ascorbic, L-cisteina), colorant (beta caroten), proteină din lapte, conservant (propionat de calciu).
Alergeni: Gluten, ou, lapte, nucă, soia, migdale
Poate conține urme de: susan
Valoare energetică și nutrițională pe 100g
Valori energetice si nutriționale medii | %CR* pentru 100g | |
Valoare energetică | 1441 kj/341kcal | 17 |
Grăsimi | 8.5g | 12.1 |
din care acizi grași saturați | 2 g | 10 |
Glucide | 56.3 g | 21.7 |
din care zaharuri | 21.2 g | 23.6 |
Proteine | 9.9 g | 19.8 |
Fibre | _ | |
Sare | 0.64 g | 10.7 |
Termen de valabilitate: 14 zile
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Bună în orice fel, Pâinea lui Ștefan albă, feliată, la tavă poate deveni felul principal.
Pâine cu miez dens, plină de semințe nutritive și sățioase, cu o coajă mereu crocantă și savuroasă. Prima senzație când vei gusta va fi că nu te mai poți sătura … dar efectul e altul!
Mândria Brutarului este plămădită numai cu maia grijită de noi, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte.
Ce are special Pâinea cu Secară este crusta brună, crocantă și aromată precum și o densitate mai mare versus cea a pâinii din făină albă.
Făcut după rețeta tradițională, cozonacul miroase a sărbătoare, a nucă rumenită și cacao.
Turta cu măsline de la Panifcom merge bine în combinație cu sosuri, prăjită la toaster, cu specialități gastronomice din bucătăria mediteraneeană sau cu orice alte bunătăți.
Gustul inconfundabil, aroma proaspătă, miezul alb și pufos, fac din acest produs proaspăt de panificație o alegere optimă în orice moment al zilei.
Pufoși și delicioși, mucenicii tradiționali Panifcom sunt produsul sezonier de care te poți bucura împreună cu familia ta.
Bună oriunde, dar mai ales cu orice îți vine la îndemână, chifla albă de la Panifcom poate face deliciul oricărui picnic, ieșire la grătar, iarbă verde sau, de ce nu, la birou, în pachețelul zilnic.
Familie numeroasă și multe sandvișuri de pregătit? Nimic mai simplu! Panifcom îți propune o chiflă cu multe semințe, pufoasă, tu doar să adaugi tot ce este mai bun pentru un sandviș delicios.