Gustă pâinea cu Rețetă Curată de la Panifcom!

În ultimii doi ani am cercetat la nivel global ce înseamnă gustul bun care aduce sănătatea. Am analizat feluri de pâine, de materii prime și mai ales de gusturi. Am verificat ce înseamnă o rețetă curată și cum o putem proteja ca mai apoi s-o dăm celor de lângă noi.  Am străbătut lumea în lung și în lat în căutarea rețetei care să nu conțină E-uri, amelioratori, adaosuri.

Gama Mândria Brutarului

Am făcut o pâine de care suntem mândri și i-am lăsat pe brutarii Panifcom s-o ducă mai departe cu numele lor: MÂNDRIA BRUTARULUI. Oricine știe să facă o pâine cu amelioratori și conservanți – dar noi suntem astăzi gata să vă oferim o gamă de panificație plină de sănătate, cu rețetă curată, pentru că bun doar cu bun se face! Citește mai departe.

Gama 3 Boabe

Ne-ați sugerat… și v-am ascultat! Acum produsele din gama 3 Boabe sunt cu Rețetă Curată și au un nou ambalaj! Pâinea preferată de toți cei din jurul mesei nu doar că vine într-o înfățișare nouă, dar are și o Rețetă Curată, fiind printre primele produse de panificație cu transparența ingredientelor. Fără E-uri, fără amelioratori, fără nimic nelalocul său, gama 3 Boabe cu Rețetă Curată de la Panifcom respectă și bucatele cu care este asociată, și sănătatea celor ce o consumă. Citește mai departe