Gama 3 Boabe

Pâinea 3 Boabe cu semințe, feliată, 500 g

Pâinea 3 Boabe – o pâine cu făină integrală de grâu, secară şi ovăz, precum și adaos de semințe de in, floarea soarelui. Este plămădită special pentru cei care vor totul de la un specialist în panificație și nutriție sănătoasă!

Vezi detalii

Ne-ați sugerat… și v-am ascultat!

Acum produsele din gama 3 Boabe sunt cu Rețetă Curată și au un nou ambalaj!

Pâinea preferată de toți cei din jurul mesei nu doar că vine într-o înfățișare nouă, dar are și o Rețetă Curată, fiind printre primele produse de panificație cu transparența ingredientelor. Fără E-uri, fără amelioratori, fără nimic nelalocul său, gama 3 Boabe cu Rețetă Curată de la Panifcom respectă și bucatele cu care este asociată, și sănătatea celor ce o consumă.

Da, am pregătit pentru voi o pâine vie, cu maia și făină integrală, cu semințe și cu multă grijă pentru sănătatea voastră și a celor ce iau masa alături de voi.

5 Beneficii ale consumului de pâine din gama 3 Boabe cu rețeta curată: 

  1. Este o sursă de proteine
  2. Conține minerale fundamentale pentru organism
  3. Contribuie la reglarea funcțiilor intestinale prin conținutul mare de fibre
  4. Ajută la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor, la formarea globulelor roșii și anticorpilor și la menținerea în stare bună a sistemului circulator
  5. Oferă energia necesară creierului și sistemului nervos

De ce să consumăm pâine din făină integrală?

Prin măcinarea integrală a boabelor se mențin la un loc toate componentele din structura bobului: învelișul, germenele și miezul față de procedeele obișnuite în care se păstreaza doar miezul. Învelișul conține cea mai mare parte a fibrelor din structura bobului, vitamine, săruri minerale și enzime.

Germenele conține aproape toate lipidele și proteinele din bob, precum și vitamine și săruri minerale în vreme ce miezul este compus în cea mai mare parte din amidon.

Făina de măciniș integral nu necesită nici un fel de îmbunătățire pentru a asigura organismului o parte importantă a necesarului zilnic de proteine, carbohidrați, minerale și vitamine.

3 motive să te asiguri că ai facut o alegere minunată:

  1. Energie – secara integrală, una dintre cerealele bogate în mangan, seleniu, fosfor și magneziu, precum și vitaminele A, B, K și E, contribuie la biosinteza enzimelor responsabile de buna utilizare a glucozei și de secreția de insulină necesară unei bune digestii.
  2. Libertate – ovăzul integral, prin conținutul mare de fibre, participă la detoxifierea organismului și este eficient în redarea apetitului, scăderea colesterolului, a glicemiei, prevenția bolilor cardiovasculare și în stimularea tiroidei.
  3. Frumusețe – grâul integral conține proteine, fibre vegetale, vitamine, săruri minerale (săruri de fosfor, magneziu și calciu) precum și alte principii active cu rol de antioxidanți. Conținutul de săruri minerale ajută la menținerea în stare foarte bună a vaselor de sânge. Consumul său de durată ajută la detoxifierea organismului prevenind în acest fel constipația, colita și obezitatea.