Sustenabilitate – Panificație

Ce facem pentru pâinea noastră?

Rețeta curată/ Transparența Ingredientelor
La Panifcom am înțeles că pâinea nu se face în laborator și am mers împotriva curentului de a adăuga „chimie”.

1
Pâini zilnic
1
Tone capacitate de producție

Cu ajutorul tehnologiilor și a rețetelor străvechi, folosind dospirea lentă și sufletul pâinii, maiaua, am reinventat procesul de fabricație industrial în panificație.

Oricine știe să facă o pâine cu amelioratori și conservanți – dar noi suntem astăzi gata să le oferim consumatorilor noștri o gamă de panificație plină de sănătate, cu rețetă curată, fara E-uri, amelioratori și conservanți.

Folosim materii prime de cea mai buna calitate și controlăm întregul proces de la sol, bobul de grâu, făină și până la colțul de pâine. Am reactualizat rețete vechi și ne folosim de cea mai înaltă tehnologie pentru a produce ceea ce numim noi “Pâinea cu Rețetă curată”.

Rețeta curată înseamnă, de fapt, un întreg cumul de pământ curat, etică, știință, observație, tehnologie, cercetare și cuvânt dat.

Pe de altă parte, punem pe primul loc tot ceea ce ține de siguranța produselor noastre, dar ne-am gândit și la ocrotirea naturii și am făcut din acești doi vectori obiectivele noastre principale. Ambalajele pe care le folosim sunt reciclabile și păstrează tot ce este mai bun, mai mult timp.