Misiune. Viziune. Valori

Misiune

Vom face mereu ce știm să facem cel mai bine: pâine pentru azi și pentru mâine. Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, asta pentru ca să oferim zilnic, o pâine vie, plămădită ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit.

Facem o pâine delicioasă în cea mai sănătoasă manieră posibilă, apreciată în miezul familiei și disponibilă în majoritatea magazinelor.

Punem pe primul loc tot ceea ce ține de siguranța produselor noastre dar ne-am gandit și la ocrotirea naturii și am facut din acești doi vectori obiectivele noastre principalele.

Viziune

Ne dorim ca pâinea și produsele de panificație Panifcom să fie pe mesele a cât mai multor oameni din țară și străinătate, să bucure simțurile prin calitate, gust și sănătate, să fie prima alegere când se așează masa și să le aducă aminte consumatorilor noștri de gustul bun și curat al pâinii, ca pe vremuri.

Valori

Ne sunt călăuze valori simple, firești:

 1. Respect față de oamenii de lângă noi
 2. Încredere în puterea nemărginită a comunicării interumane, a tehnologiilor noi și a descoperirilor inedite
 3. Răbdare cu pâinea și mai ales cu noi
 4. Determinare și Pasiune – Panifcom va avea mereu grijă ca pâinea oferită, pâinea cotidiană, să fie făcută cu pasiune, să fie la standardele la care și-a obișnuit clienții și să fie mereu pe mesele acestora.
 5. Calitate – suntem maturi, știm că „bun doar cu bun se face”. Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate, respectând cerințele legale și cele mai înalte standarde de securitate și siguranță a produselor.
 6. Echilibru – armonizăm elemente din natură cu firescul evoluției tehnologice
 7. Flexibilitate – inovația, abilitățile noastre de meșteșugari în panificație, productivitatea și ingeniozitatea, toate fac din echipa Panifcom un nucleu care, sinergic, mișcă lucrurile în direcția care trebuie.
 1. Parteneriate corecte – relațiile cu partenerii noștri au avut mereu ca piatră de temelie încrederea și cuvântul dat.
 2. Excelență – Verificăm continuu, analizăm, cercetăm și apoi mai verificăm încă o dată pentru a fi siguri că toate produsele Panifcom care pleacă de la noi către voi sunt așa cum ne dorim să fie: gustoase, sănătoase și demne de stat la orice masă.
 3. Eficiență – omogen, echipa Panifcom funcționează ca un organism autonom care este direcționat ca și scop într-o singură zonă: aceea de a oferi pâine și produse de panificație curate, pentru zeci de mii de oameni din zona Moldovei. Dialogul clar și învățarea continuă din această echipă determină o eficiență la cel mai ridicat nivel.
 4. Sustenabilitate – ne preocupă protejarea mediului înconjurător și utilizarea responsabilă a resurselor naturale. Ne străduim să minimizăm impactul asupra mediului și să contribuim la un viitor mai durabil.
 5. Implicare comunitară – suntem profund angajați în sprijinirea comunității noastre. Ne implicăm activ în inițiative sociale și caritabile și căutăm să fim un motor al progresului și al schimbării pozitive în regiunea noastră.