Sustenabilitate – Comunitate

Ce facem pentru comunitate?

Ne-am asumat angajamentul de a ne derula activitatea întotdeauna în mod responsabil şi de a sprijini comunitatea în care trăim. Suntem în permanență atenți la nevoile comunității și lucrăm alături de organizațiile în care credem și cu care rezonăm. Susținem evenimentele regionale care au nevoie de sprijinul nostru.

Salvați Copiii

Suntem alături de Organizația Salvați Copiii începând cu anul 2012 în proiectul „Alimentează-te cu sănătate”.

Fundatia World Vision – proiectul Pâine și Mâine

Când am auzit numele proiectului ne-am dat seama că ne este menit să ajutăm. Panifcom susține programul Pâine și Mâine alături de World Vision România și oferă sprijin pentru copiii cu situație materială și socială precară de la o școală din județul Vaslui.

FC Politehnica Iași

Nu e de joacă cu jocul și nici cu responsabilitatea de a fi parte integrantă a unei comunități! În calitate de companie ieșeană susținem spiritul competitiv și orice are legătură cu armonia dintre minte și corp, dintre mișcare și esență. PANIFCOM a ales să sprijine sportul ieșean.

Cercetașii României

Panifcom susține mișcarea cercetășească pentru o lume mai bună prin educație și spirit liber!
Organizația Națională „Cercetașii României” este coeducațională și este prezentă în peste 50 de localități.

Afilieri – Asociații profesionale din care facem parte

Grupul de Firme Panifcom colaborează cu diferite asociații pentru configurarea opiniei publice la nivel sectorial, fiind membră a unor organizații precum:

  • ANAMOB – cu peste 25 de ani experiență, ANAMOB, reprezintă unul dintre vârfurile de lance al inovarii din domeniul Morărit, Panificație din România.
  • ASOCIAȚIA HOLSTEIN Ro – compania noastră este membră în asociația Holstein Ro, asociație profesională a fermierilor deținători de vaci Holstein. Asociația, inființată în anul 2005, iși dorește să promoveze vacile de rasă superioară în România.
    Asociația ajută constant membrii prin analize independente ale calității laptelui dar și prin punerea la dispoziția membrilor o bază de know-how, contacte cu instituții similare din țări cu tradiție în creșterea vacilor de lapte.
  • PATRONATUL FERMIERILOR CERUNIA – ”Patronatul CERUNIA – uniți bob cu bob”, este o breaslă de oameni muncitori ce luptă ferm pentru interesele fundamentale ale fermierului român.
    Patronatul are membri din IS, SV, BT, NT, VS, BZ ce lucrează peste 20.000 ha și functionează din anul 2021 conform Legii 62/2011.