Franzela 3 Boabe 5 Semințe, feliată, 500 g
Franzela 3 Boabe 5 Semințe, 500 g este un produs adresat oamenilor activi, fiind sursă de proteine și având un aport de vitamine și minerale esențiale organismului.
Franzela 3 Boabe – o pâine cu făină integrală de grâu, secară şi ovăz, pentru cei care vor totul de la un specialist în panificaţie şi nutriţie sănătoasă!
Pâinea 3 Boabe reprezintă o cale ideală de a ne păstra sănătatea fără eforturi deosebite, savurând în același timp un gust și o aromă deosebite, conferite nu doar de compoziția complexă a materiilor prime, ci și de procedeul de producere cu maia semifluida, fermentată ~8 ore, necesar atât pentru asigurarea stabilității microbiologice a produsului finit, cât și pentru bogăția aromelor rezultate în mod natural din procesul îndelungat de fermentație.
De ce le place atât de mult copiilor?
Gustul său bogat, usor dulceag și textura densă, fac în asa fel încât acest sortiment de pâine să se potrivească perfect cu toate alimentele cu care intră în contact, evidențiindu-le prospețimea.
Acest produs conține 3 tipuri de FĂINĂ INTEGRALĂ:
3 motive să te asiguri că ai făcut o alegere minunată:
Aportul de făină integrală de secară și de ovăz
În afară de beneficiile general valabile ale făinurilor integrale, “ Franzelă 3 Boabe – Secretul Morăriței” aduce în plus și faptul că este constituită din 3 CEREALE INTEGRALE, în afară de GRÂU continuând și SECARA INTEGRALĂ ȘI OVĂZ INTEGRAL.
Secara este o cereală bogată în mangan, seleniu, fosfor și magneziu, precum și vitaminele A, B, E și K. contribuie la biosinteza în organism, a enzimelor responsabile de buna utilizare a glucozei și de secreția de insulină, necesară unei bune digestii.
Ovăzul – prin conţinutul mare în fibre, participă la detoxifierea organismului, eficient pentru redarea apetitului, scade colesterolul, scade glicemia, previne apariția bolilor cardiovasculare, stimulent tiroidian.
Beneficiile făinii integrale față de cea obișnuită
Structura bobului cerealelor este următoarea:
În timp ce învelișul și germenele au roluri botanice complexe, de unde și structura lor bogată în fibre și nutrienți, miezul este doar un rezervor de hrană pentru procesul de încolțire. Ca hrană umană, el este bogat în energie, dar sărac în nutrienți. Procesarea modernă a cerealelor a permis separarea tărâței și a germenului care, fiind bogate în proteine, enzime, substanțe antioxidante și grăsimi, conferă un grad de instabilitate microbiologică și biochimică făinurilor. Practicarea acestei metode conduce la obținerea de făinuri albe cu un conținut redus în principii bioactive.
Însă prin măcinarea integrală a boabelor, fără nici o cernere, se mențin la un loc toate componentele remarcabile din structura bobului, rezultând faina de măciniș integral, un produs complex și o materie primă ideală pentru pâinea integrală, aliment funcțional bogat în principii active, parte componentă indispensabilă a unei alimentații complete și sănătoase. Făinurile integrale conțin: Proteine (13 – 15 g%); Fibre vegetale (10 – 15%); Vitamine; Săruri minerale; flavone (cu rolul de antioxidanți).
făină integrală (făină integrală de grâu 60%, făină integrală de secară 5%, făină integrală de ovăz 2 %), apă, gluten din grâu, drojdie, făină de soia, sare iodată, emulsifiant (mono și digliceride ale acizilor grași), conservant (propionat de calciu), antioxidant (acid ascorbic), agent de tratare a făinii (L-cisteina), enzime.
Alergeni: Gluten, soia.
Poate conține urme de susan și nucă.
Valoare energetică și nutrițională pe 100g
Valori nutriționale medii | per 100 g | % CR* per 100g |
Valoare energetică | 992 kj / 235 kcal | 12 |
Grăsimi | 1,9 | 3 |
din care acizi grași saturați | 0,3 | 1 |
Glucide | 48,7 | 19 |
din care zaharuri | 4,6 | 5 |
Fibre | 7,7 | – |
Proteine | 9,5 | 19 |
Sare | 0,7 | 12 |
Termen de valabilitate:5 zile.
Franzela 3 Boabe 5 Semințe, 500 g este un produs adresat oamenilor activi, fiind sursă de proteine și având un aport de vitamine și minerale esențiale organismului.
Mândria Brutarului integrală cu semințe este bogată în fibre, fiind recomandată în diverse diete, copiilor, dar și pasionaților de delicii culinare. Această pâine integrală, plină de semințe, aduce organismului un aport important de săruri minerale și vitamine.
Numai făină, apă, cartofi, sare și răbdare. Miezul pufos este dat de la maiaua vie; coaja crocantă de la timpul secret în care pâinea stă la copt, iar gustul plin este desăvârșit de răbdare, una dintre virtuțile care se joacă cu timpul.
Pune pe masă Mândria Brutarului integrală cu secară , o pâine sățioasă dar mai presus de toate sănătoasă. Secara şi cerealele integrale sunt o bogată sursă de magneziu, un mineral care acţionează asupra organismului redându-i un nivel optim de energie susținând buna funcționare a sistemului muscular și osos.
Pâinea 3 Boabe – o pâine cu făină integrală de grâu, secară şi ovăz, precum și adaos de semințe de in, floarea soarelui. Este plămădită special pentru cei care vor totul de la un specialist în panificație și nutriție sănătoasă!
Se recomandă o masă de secară, sub formă de pâine sau cereale, de șase ori pe săptămână, pentru normalizarea colesterolului, a glicemiei și evitarea problemelor cardiovasculare.
Bună cu unt, cu diferite brânzeturi, perfectă pentru budinci, pâinea cu făină neagră și secară de la Panifcom este o pâine robustă, sățioasă și plină de nutrienți.
Salata de vinete alege mereu pâinea Graham de la Panifcom. La fel și untul, telemeaua maturată, roșiile și dulceața de gutui.
Pâinea intermediară combină gustul pâinii din făină albă cu ale tărâței de grâu pentru a realiza un amestec de sănătate și vitalitate!
Pâinea Toast Benefica este o pâine de top fără conservanți care își păstrează prospețimea timp îndelungat (24 de zile) datorită ambalajului dublu protector și a faptului că este un produs pasteurizat.
Pâinea Toast Benefica este o pâine de top fără conservanți care își păstrează prospețimea timp îndelungat (24 de zile) datorită ambalajului dublu protector și a faptului că este un produs pasteurizat.
Pâinea Toast Benefica este o pâine de top fără conservanți care își păstrează prospețimea timp îndelungat (24 de zile) datorită ambalajului dublu protector și a faptului că este un produs pasteurizat.
Plămădim cu migală pâinea alba a ieșenilor, o pâine cu maia, exact pe gustul acestora.
Plămădim cu grijă o pâine albă, cotidiană, aleasă de toți ieșenii care doresc să mănânce mai sănătos. Franzela fără adaos de sare este recomandată pentru un regim hiposodic fiind benefică ca parte de tratament ale afecțiunilor cardiace și renale.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină și maia. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină și maia. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.