Pâinea lui Ștefan are savoarea și căldura unei bunătăți care umple casa de amintiri curate și păstrează gustul pâinii coapte în vatra bunicilor, precum și aroma dulceagă de cocă tihnită pusă la dospit sub un ștergar de pânză albă, precum o comoară de preț.
Pâinea lui Ștefan este un produs Panifcom cu o particularitate aparte, definit de o amprentă irepetabilă, un specific caracteristic, o pâine vie care păstrează un gust deosebit.
Povestea acestei pâini speciale pornește de la Ștefan, nepotul celui care a înființat, în 1924, prima moară din istoria Panifcom și a reînviat această pâine, după rețeta pe care numai el o cunoaște. Pentru a-i da gustul de demult, Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 43 ore, de către 8 oameni iscusiți. Așa se face că ne trebuie câte 43 de ore de muncă, pasiune și dedicare să înfăptuim pâinea aceasta minunată pe care o ții în mână.
Pâinea lui Ștefan, cu maia, își păstrează calitățile mai mult timp decât pâinea preparată exclusiv cu drojdie de cultură, calități benefice pentru o masă sănătoasă, dar și savuroasă.