PANIVERSARIA
Sărbătoarea
pâinii cu rețetă curată de la Panifcom

Mare, mare sărbătoare cu brutari şi voie mare!
12-15 octombrie 2023
Ediția a VIII-a

 

Zilele speciale merită sărbătorite într-un mod cât mai special!

De Ziua Mondială a Alimentației (eveniment inițiat si promovat de Organizația Națiunilor Unite), am pregătit un eveniment extraordinar ce se va desfășura atât în Iași cât și în orașele principale din zona Moldovei!

Formată din flota de mașini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și multe alte surprize, caravana Paniversaria va traversa principalele orașe din zona Moldovei Iași, Botoșani, Suceava, Roman, Bacău, Vaslui și Bârlad iar brutarii Panifcom vor dărui moldovenilor pâinea Panifcom cu Rețeta Curată.

În intervalul 12- 15 octombrie, Panifcom va fi alături de moldoveni la Paniversaria, un eveniment concept aflat la a VIII- a ediție  ce va dura aproape o săptămână, prilej cu care se vor desfășura activități inedite dedicate pâinii și produselor de panificație. Prin acest eveniment ne dorim să încurajăm alimentația sănătosă și implicit să facem cunoscute beneficiile pâinii cu rețetă curată.

Îți propunem să te bucuri de gama de produse făcute după rețeta curată, fără E-uri, fără conservanți, fără adaosuri!

Programul evenimentului

Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare și savoare.

12 octombrie 2023 – Botoșani + Suceava

Joi 12 octombrie 2023, caravana PANIVERSARIA va merge în Botoșani și Suceava.

Formată din 10 mașini personalizate Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și mai ales brutari venim în mijlocul ieșenilor pentru a vă dărui ce știm noi să facem cel mai bine – pâine.

BOTOȘANI – interval orar 12:00-16:00

SUCEAVA – interval orar 16:00-19:00

13 octombrie 2023 – Roman + Bacău

ROMAN – interval orar 12:00-16:00

BACĂU – interval orar 16:00-19:00

14 octombrie 2023 – Vaslui + Bârlad

VASLUI – interval orar 9:00 – 11:00

BÂRLAD – interval orar 15:00 – 18:00

15 octombrie 2023 – IAȘI

Caravana PANIVERSARIA va merge pe un traseu amplu ce va cuprinde aproape toate cartierele ieșene între orele 9.00 – 15.00

Apoi, cu pâine, voie bună și multe informații vom fi și pe pietonalul Stefan Cel Mare Iași.

Tot duminică, pe 15 octombrie, vom sărbători și alături de copiii angajaților Panifcom iar Cercetașii României vor face un picnic uriaș și ateliere pe tema alimentației sănătoase.

 

PANIVERSARIA este evenimentul din zona Moldovei ajuns la a – VIII a ediție care sărbătorește pâinea și produsele de panificație. Brutarii de la PANIFCOM abia așteaptă să îți ofere cea mai bună pâine făcută cu rețetă curată, plămădită fix ca în vremurile în care gustul bun era accesibil prin simplitate.