Fără categorie

Anunț relansare de competiție Grant de cercetare

Compania Panifcom, cu sediul in Iasi, str. Calea Chisinaului nr 29, Iasi Romania, inregistrata la Registrul Comertului J22/1036/2001, CUI 1429429 .este unul dintre cel mai mari producatori de produse de panificatie in regiunea Moldovei.. Compania noastra produce materia prima cultivind suprafete intinse de griu, orz, secara , floarea soarelui, etc si o prelucreaza respectind cele mai inalte standarde de calitate, cu o tehnologie de ultima ora, produsa in Uniunea Europeana.

Inca de la infiintare am fost preocupati sa oferim consumatorilor produse de calitate si mai ales produse sanatoase, care prin aportul de fibre , minerale si nutrienti sa constituie un element de baza al unei alimentatii sanatoase. Ca dovada a preocuparilor constante privind sanatatea consumatorilor de produse de panificatie compania noastra a virat 20 % din impozitul pe profit organizatiei Salvati Copii, Filiala Iasi, participind la programele educationale care atrag atentia asupra obezitatii in continua crestere in rindul tinerilor – care sunt bombardati zilnic cu reclame la alimentatia nesanatoasa tip “fast-food’.

Preocupati de statisticile recente care indica faptul ca diabetul zaharat, sindromul metabolic,litiaza renala, obezitatea, bolile hepato-biliare, ulcerul gastro-duodenalboli aflate in stricta corelare cu alimentatia !- afecteaza in Romania si in Europa din ce in ce mai multi oameni, pe de-o parte , iar pe de alta parte ingrijorati de comentariile din ce in ce mai agresive din spatiul virtual privind rolul piinii si altor produse de panificatie in declansarea acestor boli, compania noastra declanseaza o competitie privind granturi de cercetare in acest domeniu.

Tema competitiei de granturi va fi : IMPACTUL FIBRELOR ALIMENTARE DIN PRODUSUL DE PANIFICATIE FIBROSLIM IN AFECTIUNI METABOLICE (DIABET ZAHARAT, OBEZITATE, LITIAZA RENALA, SINDROM METABOLIC)

Competitia se adreseaza cercetetorilor din domeniu medical din Romania in urmatoarele conditii de selectie :
-colectivul de cercetatori sa isi desfasoare activitatea intr-o universitate acrediata
-cel putin un reprezentant sa fi participat la studii clinice multicentrice internationale
-proiectul de cercetare sa fie cu aplicabilitate practica pentru producatorul si consumatorul de Fibroslim
-durata de desfasurare a studiului sa fie de maxim 12 luni
-colectivul de cercetare sa fie condus de un conferentiar /profesor universitar si sa aiba in component un doctorand
-rezultatele studiului sa fie publicate in revistele si ziarele locale si regionale precum si intr-o revista de recunoastere internationaal in maxim 12 luni de la incheierea cercetarii
-bugetul alocat este de 5000 de euro

Dosarul de concurs va cuprinde :
-proiectul de cercetare
-CV ale fiecarui membru al echipei de cercetare
-lista lucrarilor/studiilor clinice internationale/granturilor la care membrii colectivului au fost implicate
-bugetul defalcat pentru o perioada de 12 luni.

Perioada de trimitere a dosarelor pentru competitie este 10.10 -15.11 2015 pe adresa Panifcom , str Chisinaului 29, Iasi, Romania.

Cele mai noi articole

Articole similare

Nu am găsit niciun rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.