Video

Câștigător campanie PANIFCOM – ESTE PAȘTELE DIN NOU, UN LOGAN PRIMEȘTI CADOU!

Vineri, 3 mai 2019, s-a validat câștigătorul campaniei “Este Paștele din nou, un Logan primești cadou!”, organizată de către compania Panifcom în perioada 25 martie – 28 aprilie 2019, la nivel regional (județele Iași, Botoșani, Suceava, Vaslui). Premiul cel mare, un autoturism Dacia Logan, a fost revendicat de către doamna Juverdeanu Mariana, din Iași, care a achiziționat Franzela albă, feliată de 500 grame de la un magazin din cartierul Dacia, în Joia Mare.

“Nu mi-a venit să cred că am câștigat premiul. Nici acum nu realizez că voi pleca acasă cu un autoturism Dacia Logan. Este o bucurie enormă.”, declară doamna Juverdeanu.

“Prin campania de Paște organizată în județele Iași, Botoșani, Suceava, Vaslui ne-am propus să recompensăm consecvența și fidelitatea clienților noștri față de produsele de panificație Panifcom, oferind peste 1700 de premii instant, printre care: marele premiu – un autoturism Dacia Logan, 50 vouchere cadou de 100 lei, 1500 Franzelă albă feliată 500 gr sau unul dintre cele 200 de pixuri personalizate Panifcom.”, declară Cătălina Florea, Marketing Manager al Grupului de Firme Panifcom.

Cele mai noi articole

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.