Video

PANIVERSARIA – MAIANIVERSAM un an cu pâine vie de la Panifcom! 2019

De Ziua Internațională a Pâinii, Panifcom este singurul producător regional care a pregătit moldovenilor un eveniment concept unic, PANIVERSARIA care s-a desfășurat în Iași, Botoșani, Vaslui și, în premieră, în Suceava, în perioada 14 – 20 octombrie 2019.

Formată din 6 mașini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și multe alte surprize, caravana PANIVERSARIA a traversat cele patru orașe, iar brutarii Panifcom au dăruit moldovenilor cea mai bună pâine făcută cu maia, plămădită ca pe vremuri, cu gust unic de altădată.

“Începând din 2001, când Uniunea Internațională a Brutarilor (UIB) a decis ca data de 16 octombrie să devină Ziua Mondială a Pâinii, evenimentul este sărbătorit anual în diverse țări, în diferite forme. Pentru noi, oamenii din familia Panifcom, această perioadă are multiple semnificații. De cinci ani de zile, sărbătorim Ziua Pâinii Panifcom prin caravana Paniversaria, un eveniment de street-perfomance unic la nivel regional (Iași, Botoșani, Vaslui și Suceava), prin care ne dorim să interacționăm direct cu consumatorii, iar brutarii noștri să le împărtășească din secretul plămădirii pâinii cu maia Panifcom. Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare și savoare. De asemenea, susținem comunitatea ieșeană, prin acțiuni caritabile, donând produse de panificație pelerinilor, precum și instituțiilor publice/de cult/sociale (aziluri, biserici, centre de plasament, etc). În acest an ne-am alăturat inițiativei Marele Prînz, Hrană Pozitivă, Fără Risipă, realizat de 4 organizații din Iași, prilej cu care încurajăm alimentația sănătoasă și fără risipă. Totodată, în această perioadă sărbătorim 16 ani de când Panifcom a plămădit prima pâine cu maia, așa încât să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. În acest sens, am organizat multiple evenimente interne, printre care, “Ziua Moștenirii” ce a avut loc duminică, 20 octombrie, când am sărbătorit alături de copiii celor care plămădesc zi de zi pâinea de la Panifcom.” – declară Cătălina Florea, manager marketing Panifcom.

Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit. Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în patru ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, morărit, panificație, creșterea animalelor.

Cele mai noi articole

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.