Sustenabilitate

Suntem un ecosistem omogen cu 4 ramuri de activitate, interconectate dar independente – cultivarea cerealelor, zootehnie, morărit și panificație.

Aerul are un parfum, pământul o culoare, soarele o intenție si apa o formă. Pentru a înțelege ce dorim să realizăm există doar o singura cale…de fapt, patru. Cu o moștenire de 100 de ani, am învățat să ascultăm pământul, să observăm ambientul, să pregătim recoltele, să găsim momentul perfect pentru a face pâinea.

Păstrarea gustului curat din această parte de lume este îndeletnicirea noastră.

Suntem un ecosistem omogen cu 4 ramuri de activitate, interconectate dar independente – cultivarea cerealelor/zootehnie/morărit și panificație.

SOL SĂNĂTOS + REȚETĂ CURATĂ = PÂINE SĂNĂTOASĂ

Viitorul agriculturii  dar și agricultura viitorului sunt subiecte mult discutate la nivel global de experții și instituțiile din sector. La noi, în Panifcom ne-am pus de acord cu toții și am înțeles că necesitatea de a hrăni curat și sustenabil o populație locală, în continuă creștere, impune un mare efort în cautarea unor tehnologii din ce în ce mai eficiente.

Avem în vedere să facem doar bine pământului precum și celor ce se bucură de hrana oferită de acesta, iar pentru creșterea producției pe suprafețele noastre cultivabile, în fermele noastre, în moara noastră sau în fabrica noastră de pâine, abordăm îmbrățișarea unor tehnologii inovatoare pornind de la faptul că sănătatea pământului este sănătatea noastră!

Sustenabilitate în Agricultură

Folosim tehnologii moderne și metode noi agricole pentru a utiliza optim și sustenabil resursele.

Sustenabilitate în Zootehnie

Cu fiecare acțiune urmărim bunăstarea animalelor noastre din fermă.

Sustenabilitate în Morărit

Energia vie, regenerabilă și sustenabilă, atât de utilă în procesul de producție este susținută de parcul de panouri fotovoltaice care se află în incinta morii noastre de la Todireni.

Sustenabilitate în Panificație

La Panifcom am înțeles că pâinea nu se face în laborator și am mers împotriva curentului de a adăuga "chimie".

Sustenabilitate pentru echipa noastră

Suntem conștienți de faptul că totul pornește din interior, de aceea, investim constant în perfecționarea continuă a angajaților noștri!

Sustenabilitate pentru Comunitate

Ne-am asumat angajamentul de a ne derula activitatea întotdeauna în mod responsabil şi de a sprijini comunitatea în care trăim.