Pâinea intermediară, feliată, 500 g
Pâinea intermediară combină gustul pâinii din făină albă cu ale tărâței de grâu pentru a realiza un amestec de sănătate și vitalitate!
Pâinea intermediară combină gustul pâinii din făină albă cu ale tărâței de grâu pentru a realiza un amestec de sănătate și vitalitate!
Pâinea Toast Benefica este o pâine de top fără conservanți care își păstrează prospețimea timp îndelungat (24 de zile) datorită ambalajului dublu protector și a faptului că este un produs pasteurizat.
Pâinea Toast Benefica este o pâine de top fără conservanți care își păstrează prospețimea timp îndelungat (24 de zile) datorită ambalajului dublu protector și a faptului că este un produs pasteurizat.
Pâinea Toast Benefica este o pâine de top fără conservanți care își păstrează prospețimea timp îndelungat (24 de zile) datorită ambalajului dublu protector și a faptului că este un produs pasteurizat.
Plămădim cu migală pâinea alba a ieșenilor, o pâine cu maia, exact pe gustul acestora.
Plămădim cu grijă o pâine albă, cotidiană, aleasă de toți ieșenii care doresc să mănânce mai sănătos. Franzela fără adaos de sare este recomandată pentru un regim hiposodic fiind benefică ca parte de tratament ale afecțiunilor cardiace și renale.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină și maia. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină și maia. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Nelipsit de pe mesele de sărbătoare, zdravănul Cozonac Moldovenesc de la Panifcom este prilej de bucurie, în dulcele stil clasic, plămădit manual, din lapte și unt, apoi, presărat cu migdale.
Făcut după rețeta tradițională, cozonacul miroase a sărbătoare, a nucă rumenită și cacao.