Numai făină, apă, cartofi, sare și răbdare. Miezul pufos este dat de la maiaua vie; coaja crocantă de la timpul secret în care pâinea stă la copt, iar gustul plin este desăvârșit de răbdare, una dintre virtuțile care se joacă cu timpul. Și cum mândria nu iși are rostul de una singură, brutarul vă poftește pe toți la degustat și la savurat!
Panifcom a lansat o gamă nouă de produse ce are ca bază Rețeta Curată – Mândria Brutarului.
Ea încununează o linie de produse de panificație gourmet ale căror rețete au fost testate și îmbunătățite în decurs de câțiva ani, alături de brutari pasionați și ieșeni cu spirit critic. Gama a ajuns să-și definească imaginea abia acum, când am reușit să atingem echilibrul – un produs curat și sigur făcut din ingrediente alese, fără E-uri.
Din gamă fac parte trei pâini, câte una pentru fiecare gust – o pâine cu făină albă, o pâine integrală cu semințe și o pâine cu făină integrală și secară.
Fiecare dintre cele 3 produse ale gamei este preparat cu maia, după metoda tradițională, dar pus în valoare de tehnologiile noi și trece printr-un proces anevoios de dospire, frământare, fermentare, coacere și zvântare care ține nici mai mult nici mai puțin de 3 zile.