Pâinea lui Ștefan albă, feliată, 500 g
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pune pe masă Pâinea cu Secară Specială, o pâine sățioasă dar mai presus de toate sănătoasă. Secara şi cerealele integrale sunt o bogată sursă de magneziu, un mineral care acţionează asupra organismului redându-i un nivel optim de energie susținând buna funcționare a sistemului muscular și osos. Ce are special Pâinea cu Secară este crusta brună, crocantă și aromată precum și o densitate mai mare versus cea a pâinii din făină albă. O felie plină de energie te ajută să termini tot din farfurie.
făină albă de grâu 650, apă, făină de secară integrală (26,7%), făină neagră de grâu tip 1350, maia din secară (făină de secară, oțet din vin, sare și amidon din grâu), tărâțe de grâu, drojdie, sare iodată, ulei vegetal nehidrogenat de palmier, gluten din grâu, făină de malț din orz prăjit, conservant(propionat de calciu), antioxidant (acid ascorbic), agent de tratare a făinii (L-cisteina), enzime.
Alergeni: Gluten, soia
Poate conține urme de: susan și nucă
Valoare energetică și nutrițională pe 100g
Valori energetice si nutritionale medii | %CR* pentru 100g | |
Valoare energetica | 973 kj/229 kcal | 11.5 |
Grasimi | 0.8 g | 1.1 |
din care acizi grasi saturati | 0.24 g | 1.2 |
Glucide | 40.7 g | 15.7 |
din care zaharuri | 4.12 g | 4.6 |
Proteine | 14.8 g | 29.6 |
Fibre | 2,5 | _ |
Sare | 1.3 g | 21.7 |
Termen de valabilitate: 5 zile
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Pâinea lui Ștefan este o specialitate ieșeană, creată după metoda tradițională, din ingrediente naturale – apă, făină. Cu maia fermentată 26 ore, de către 6 oameni iscusiți.
Bună în orice fel, Pâinea lui Ștefan albă, feliată, la tavă poate deveni felul principal.
Pâine cu miez dens, plină de semințe nutritive și sățioase, cu o coajă mereu crocantă și savuroasă. Prima senzație când vei gusta va fi că nu te mai poți sătura … dar efectul e altul!
Mândria Brutarului este plămădită numai cu maia grijită de noi, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte.
Nelipsit de pe mesele de sărbătoare, zdravănul Cozonac Moldovenesc de la Panifcom este prilej de bucurie, în dulcele stil clasic, plămădit manual, din lapte și unt, apoi, presărat cu migdale.
Făcut după rețeta tradițională, cozonacul miroase a sărbătoare, a nucă rumenită și cacao.
Turta cu măsline de la Panifcom merge bine în combinație cu sosuri, prăjită la toaster, cu specialități gastronomice din bucătăria mediteraneeană sau cu orice alte bunătăți.
Gustul inconfundabil, aroma proaspătă, miezul alb și pufos, fac din acest produs proaspăt de panificație o alegere optimă în orice moment al zilei.
Pufoși și delicioși, mucenicii tradiționali Panifcom sunt produsul sezonier de care te poți bucura împreună cu familia ta.
Bună oriunde, dar mai ales cu orice îți vine la îndemână, chifla albă de la Panifcom poate face deliciul oricărui picnic, ieșire la grătar, iarbă verde sau, de ce nu, la birou, în pachețelul zilnic.